Množství: 25 g
K výrobě 100 g lyofilizované červené řepy je potřeba cca 800 g čerstvé červené řepy.
Lyofilizovaná ČERVENÁ ŘEPA je vysoce zásaditá a jako taková je schopna potlačovat nejen viry a bakterie, ale pomáhá nám účinně
bojovat s často rozšířenými mykózami.
Obsahuje dostatek selenu a dalších minerálů, což z ní činí významnou zásobárnu přírodních látek prospěšných našemu tělu a též
i bránících vzniku rakoviny. Červená řepa má spousta dalších blahodárných účinků na naše zdraví, pohodu a odolnost.
Složení
- 100 % lyofilizovaná Červená řepa
- Země původu Česko
Průměrná výživová hodnota ve 100 g
- Tuky 0,2 g
- Nasycené mastné kyseliny 0,18 g
- Sacharidy 10 g
- Z toho cukry 7 g
- Vláknina 35,2 g
- Bílkoviny 2 g
- Sůl 0,00 g
Využití
- Přídavek do zeleninového salátu, jogurtu, tvarohu, pomazánky, cottage, gervais i medu
- Samostatná pochutina
- Ingredience v teplé i studené kuchyni
Podmínky skladování:
Přechovávat v suchem místě při pokojové teplotě do 25 °C.
Chraňte před přímým slunečním zářením.
V uzavřeném sáčku / balení schváleném pro styk s potravinami se zipovým znovu uzavíratelným systémem.
Baleno:
V kvalitních papírových doypack sáčcích schválených pro styk s potravinami se zipovým znovu uzavíratelným systémem.
Spotřeba / trvanlivost:
Spotřebujte do data uvedeného na obale.
Minimální trvanlivost 12 měsíců od data výroby.
Další informace:
Čisté pěstitelství bez chemie a pesticidů, neobsahuje genetické modifikace.
Bez vystavení ionizujícího nebo ultrafialového záření, neobsahuje složky vystavené tomuto záření.
Neobsahuje žádné potravinářské přidané látky.