Množství: 25 g
K výrobě 100 g lyofilizovaného červeného rybízu je potřeba cca 450 g čerstvého červeného rybízu.
Plody ČERVENÉHO RYBÍZU jsou zdrojem důležité vlákniny a vitamínu C.
- Je blahodárný pro mikrobiom
- Má nízký glykemický index
- Je lokální potravinou
- Podporuje imunitu
- Podporuje krvetvorbu
- Vypěstován v podhůří Jeseníků
Složení
- 100 % lyofilizovaný Červený rybíz
- Země původu Česko
Průměrná výživová hodnota ve 100 g
- Tuky 0,25 g
- Nasycené mastné kyseliny 0,04 g
- Sacharidy 13 g
- Z toho cukry 5 g
- Bílkoviny 1 g
- Sůl 0 g
Využití
- Přídavek do ranní kaše, müsli, smothie, granoly, jogurtu, tvarohu, Cottage, Gervais, pudinku, medu, ovocného salátu a zmrzliny
- Do čaje, džusu i vody
- Mix s mlékem, kefírem či podmáslím
- Ingredience do domácího pečiva, lívanečků anebo dortů
- Samostatná pochutina
Podmínky skladování:
Přechovávat v suchem místě při pokojové teplotě do 25 °C.
Chraňte před přímým slunečním zářením.
V uzavřeném sáčku / balení schváleném pro styk s potravinami se zipovým znovu uzavíratelným systémem.
Baleno:
V kvalitních papírových doypack sáčcích schválených pro styk s potravinami se zipovým znovu uzavíratelným systémem.
Spotřeba / trvanlivost:
Spotřebujte do data uvedeného na obale.
Minimální trvanlivost 12 měsíců od data výroby.
Další informace :
Čisté pěstitelství bez chemie a pesticidů, neobsahuje genetické modifikace.
Bez vystavení ionizujícího nebo ultrafialového záření, neobsahuje složky vystavené tomuto záření.
Neobsahuje žádné potravinářské přidané látky.