Doprava zdarma od 2000 Kč
Množství: 25 g
K výrobě 100 g lyofilizovaných hrušek je potřeba cca 500 g čerstvých hrušek.
Lyofilizované HRUŠKY obsahují velký obsah vitamínů, minerálů a mají pozitivní vliv na správnou funkci ledvin, zažívání a imunitu. Jedná se o velice chutné ovoce, které je společně s jahodami, borůvkami a malinami oblíbené na celém světě. Hrušky velmi příznivě a pozitivně ovlivňují zdraví a představují chutnou pochutinu jako přídavek do každodenních jídel anebo samostatná svačinka.
-
Blahodárné pro mikrobiom
-
Jsou lokální potravinou
-
Vypěstovány v podhůří Jeseníků
Složení
- 100 % lyofilizovaná Hruška
- Země původu Česko
Průměrná výživová hodnota ve 100 g
Energetická hodnota
244 kJ / 58 kcal
- Tuky 0,33 g
- Nasycené mastné kyselin 0,05 g
- Sacharidy 13 g
- Z toho cukry 10 g
- Bílkoviny 0,44 g
- Vláknina 3g
Využití
- Přídavek do ranní kaše, müsli, smothie, granoly, jogurtu, tvarohu, Cottage, Gervais, pudinku, medu, ovocného salátu a zmrzliny
- Do čaje, džusu i vody
- Mix s mlékem, kefírem či podmáslím
- Ingredience do domácího pečiva, lívanečků anebo dortů
- Samostatná pochutina
Podmínky skladování:
Přechovávat v suchem místě při pokojové teplotě do 25 °C.
Chraňte před přímým slunečním zářením.
V uzavřeném sáčku / balení schváleném pro styk s potravinami se zipovým znovu uzavíratelným systémem.
Baleno:
V kvalitních papírových doypack sáčcích schválených pro styk s potravinami se zipovým znovu uzavíratelným systémem.
Spotřeba / trvanlivost:
Spotřebujte do data uvedeného na obale.
Minimální trvanlivost 12 měsíců od data výroby.
Další informace:
Čisté pěstitelství bez chemie a pesticidů, neobsahuje genetické modifikace.
Bez vystavení ionizujícího nebo ultrafialového záření, neobsahuje složky vystavené tomuto záření.
Neobsahuje žádné potravinářské přidané látky.