Košík
0
0,00 Kč
Půlku kedlubny
Menší cuketu
Menší batát
Mrkev
Řapíkatý celer (2 stonky)
Cherry rajčata (6-8ks)
Jarní cibulku
Čerstvé čili papričky (2ks)
3 stroužky česneku
2 šalotky
2cm zázvoru
Kešu ořechy
Arašídy
250ml kokosového mléka v plechovce
Voda na podlití
3 lžičky kořeni GARAM MASALA
2 lžičky kurkumy
1 lžička zázvoru
2 lžíce kokosového oleje
Garam masala: znamená v překladu "horké koření". Vychází to z principu ajurvédské medicíny, kdy je jednotlivým kořením připisovány různé účinky na ogranizmus. Například máta organizmus ochlazuje a zázvor ohřívá. A podle tohoto principu je složená i směs garam masala, kde skořice, hřebíček a muškátový ořech má tělo zahřát.