JAHODY Lyofilizované

25 g

Lyofilizované JAHODY patři mezi nejoblíbenější ovoce a jsou velmi bohatým zdrojem vitamínu C, vitamínů, minerálů a antioxidantů. Obsah vit C je srovnatelný s citrusovými plody. Jahoda obsahuje lehce stravitelnou vlákninu. 

  • Jsou lokální potravinou
  • Vypěstováno v podhůří Jeseníků
  • Blahodárné pro mikrobiom
  • S nízkým glykemickým indexem
  • Podporují imunitu
  • Působí proti rakovině a stárnutí
85,00 Kč 95,00 Kč
Please select variants first

Složení

  • 100 % lyofilizovaná Jahoda
  • Země původu Česko

Průměrná výživová hodnota

ve 100 g

Energetická hodnota

1200 kJ / 286 kcal

  • Tuky 3,7 g 
  • Nasycené mastné kyseliny 0,3 g
  • Sacharidy 50,9 g 
  • Z toho cukry 50,3 g
  • Vláknina 15.1 g
  • Bílkoviny 7,6 g
  • Sůl 0,00 g

Využití

  • Přídavek do ranní kaše, müsli, smothie, granoly, jogurtu, tvarohu, Cottage, Gervais, pudinku, medu, ovocného salátu a zmrzliny
  • Do čaje, džusu i vody
  • Mix s mlékem, kefírem či podmáslím
  • Ingredience do domácího pečiva, lívanečků anebo dortů
  • Samostatná pochutina

K výrobě 100 g lyofilizovaných jahod je potřeba cca 1000 g čerstvých jahod.

Další