Energetický MIX - PREMIUM

Novinka

20 g

Podařilo se nám namixovat ty nejzdravější druhy ovoce v nejoptimálnějším poměru. Takto jsou chutě v symbióze a mají své kouzlo. 

Plody se sbírají v jeho plné zralosti a technologie lyofilizace (sušení mrazem) je neochuzuje o vitaminové vlastnosti. 

100g čerstvého ovoce = 20g lyofilizovaného


68,00 Kč
Please select variants first

Složení

  1. 24% goji
  2. 20% arónie
  3. 20% černý rybíz
  4. 20% červený rybíz
  5. 16% malina


Průměrná výživová hodnota

ve 100g

Energetická hodnota
1560 kJ/373 kcal

  • Tuky 4,8g
  • Sacharidy 73,6g
  • Z toho cukry 43g
  • Bílkoviny 7,9g
  • Sůl 0g
  • Nasycené mastné kyseliny 0,9g

Originální a jedinečné

Náš Energetický mix a je chuťově zajímavý a nezaměnitelný.

Jako jediní máme svou vlastní Goji, kterou si sami pěstujeme. Naše Goji je pěstovaná v Evropské unii a díky tomu je náš produkt jedinečný a originální.

Pravá a 100% čistá chuť Goji je v prvním okamžiku náznak chuti třešně, potom se chuť mění v brusinku a končí hořkým šípkem.

Lyofilizace

Neboli sušení mrazem. Využívá se při sušení potravin a také pro farmaceutické, biotechnologické, výzkumné a průmyslové účely. Princip je založen na sublimaci zmrzlé vody při nízkém tlaku a teplotě. Výhoda spočívá v tom, že při této metodě nedochází k přímému přechodu vody z kapalného do plynného skupenství, což je v mnohých případech příčina poškození sušeného materiálu.

Více: https://cs.wikipedia.org/wiki/Lyofilizace


Proč se využívá

Hlavní důvody proč se využívá lyofilizace při sušení potravin jsou - dlouhá trvanlivost; potraviny si zachovávají původní strukturu, barvu a chuť i vůni; mají křupavou konzistenci a zachovají si původní nutriční vlastnosti; jsou RAW; a je možné je rehydratovat do původního stavu.

Použití lyofilizovaného ovoce

Vhodné zejména - do ovesných kaší či cereálií, smoothies, nebo jen tak. A také po případném rozemletí jsou použitelné i při pečení, do zmrzlin nebo polev.


Další